Denizköşkler Anaokulu
DENİZKÖŞKLER MAH. AKKOYUN SK. ILKOKUL SİTESİ AVCILAR DENİZKÖŞKLER ANAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 AVCILAR / İSTANBUL

VİZYON

Okul ve aile işbirliği ile bizlerin, öğrencilerimizin ve okulumuzun en önemli paydaşı olan velilerimizin bireysel ustalık geliştirme, paylaşılan vizyon oluşturma, takım halinde öğrenme, zihinsel modeller üretme ve bir sistem düşüncesi oluşturma disiplinleri etrafında kurumsal olarak öğrenen okul modelini inşa etmektir.

MİSYON

Denizköşkler Anaokulu, okul öncesi eğitim dönemindeki öğrencilerimize zengin öğrenme ortamları sağlamak, çocukların dil, bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel, sanatsal gelişim alanlarını güçlendirmek, okula hazırbulunuşluk ve akademik başarı düzeylerini arttırmak hedeflerini benimsemektedir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08:00-12:30 13:00:17:30

Servis mevcuttur

Şehir Merkezinde bulunmaktadır.

Okulumuz aynı bahçede biri 3 diğeri 5 katlı iki bloktan oluşmaktadır.